visie

 

BOXAR architecten wil op efficiënte wijze eenvoudige maar hoogstaande architectuur creëren, smaakvol ingericht en doordacht geplaatst binnen zijn omgeving.

Niets meer maar ook niets minder.

 

“Architectuur draait niet zozeer om het ontwerpen van een gebouw op zich, maar veeleer om het creëren van een zuiver geheel waarin architectuur, interieur en buitenruimte hun logische plaats krijgen. Gebouwen ontstaan door het maken van ruimtes, creëren van zichten en plaatsen in een omgeving.

Ook al zijn er een aantal zuiver objectieve criteria waaraan moet worden voldaan bij het opmaken van een ontwerp, toch mag je soms niet te veel nadenken over architectuur en interieurontwerp, maar eerder vertrouwen op je gevoel.“

Deze visie geeft kort en krachtig weer waar Boxar architecten voor staat.

Het kantoor is opgericht door Bart Keppens die, na veel ervaring te hebben opgedaan bij enkele kleine en grote kantoren, een aantal jaren geleden een eigen bureau heeft opgericht. Momenteel werken we binnen het kantoor met twee gedreven medewerkers.

Wij stoppen momenteel al onze energie in de opbouw van het kantoor, met een vrij strenge selectie van de projecten en een doorgedreven samenwerking met de klant.  En die aanpak loont nog steeds. We kunnen er prat op gaan op een aantal jaren een mooie referentielijst te hebben opgebouwd met afgewerkte of lopende projecten.

Het kantoor is in hoofdzaak met moderne, strakke en sobere architectuur bezig, een uitgepuurde en zuivere architectuur waar wonen en werken, woon- en werkbeleving op de eerste plaats komt. Tierlantijntjes zijn niet aan ons besteed. Wij zijn ten zeerste overtuigd van de kracht van de sobere architectuur, smaakvol ingericht en doordacht geplaatst binnen zijn omgeving.

De uitbouw van zo’n kantoor is uiteraard een werk van lange adem, met vallen en opstaan, zicht op mooie projecten die niet doorgaan, budgetten die worden geknipt…….  Maar we hebben ons enthousiasme en onze opgedane kennis, en we weten dat onze aanpak op termijn loont, zowel voor kleine als grote projecten. We gaan er voor….

 

nl