Huisvestingsproject Willebroek

Wedstrijdontwerp huisvestingsmaatschappij Willebroek ism Studio Klein Brabant

meer info over dit project

Woonproject te Boortmeerbeek - Durabrik

Groepswoonproject met aaneengeschakelde ééngezinswoning te Boortmeerbeek - voor Durabrik

meer info over dit project

BMW Daeninck Oudenaarde

Totale oppervlakte terrein : 11.700 m² Totale vloeroppervlakte: 9.300 m² Aanvangsdatum van de werken : maart 2009 Einddatum van de werken : ingebruikname januari 2010 Reconversie en uitbreiding van een oude textielfabriek en kantoorgebouw tot showrooms voor BMW en MINI, met bijhorende kantoren, werkplaatsen, carrosserie en showroom tweedehandswagens. Projectbeschrijving : BMW- en Mini- concessiehouder Daeninck nv. bouwde in 2009 een nieuwe vestiging langs de Westerring in Oudenaarde. De vennootschap kocht een oude spinnerij aan en bouwde het om tot een vestiging van 8800m² voor...

meer info over dit project
nieuws
21 april 2017
Think outside the box, enter Boxar ....We werven aan... met koffie en leute Architect-Assistent/Architect/duizendpoot/...Kan onmiddelijk starten in ons kantoor te Bornem, dat overigens wel vlot... Lees meer.
nieuws
21 april 2017
Op 19 april werd de nieuwe vertrekzone van de luchthaven van Oostende plechtig geopend..... Lees meer.
nieuws
23 december 2015
Architect-Assistent/Architect/duizendpoot/...Kan onmiddelijk starten in ons kantoor te Bornem, dat overigens wel vlot bereikbaar is.Portfolio en/of cv doorsturen naar info@boxar.be Kan: werken... Lees meer.
nieuws
11 augustus 2015
nieuws
20 september 2013
Het huidige gebouw dateert uit de jaren ’50 en voldoet niet meer aan de noden van een modern brandweerkorps. Daarom krijgt de brandweer van Bornem een nieuwe kazerne. De werken zouden... Lees meer.
spotlight

project in the spotlight

Inrichten van luchthaven Oostende

meer informatie